A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад Великобудський ліцей Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Дата: від до Скинути

День єднання

З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість, у нашому ліцеї відбулося відзначення 16 лютого 2022 року Дня єднання. З учнями за цієї нагоди  проводили флешмоб

16:42 16.02.2022

Всеукраїнський тиждень права

Традиційно у грудні в Україні   проводиться Всеукраїнський тиждень права.  У ОЗ Великобудський ліцей 6-11 грудня проводився Всеукраїнський тиждень права.  

19:10 14.12.2021

Безпека в Інтернеті та соціальних мережах

Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Кожний шостий житель Землі регулярно працює у Всесвітній мережі, а в розвинутих країнах її колапс може призвести до колапсу цивілізації. Сьогодні електронною павутиною користується кожен п'ятий українець. Розвиток сучасної глобальної мережі Інтернет дав поштовх у розвитку різного виду страхів для дітей та їхніх батьків. Дорослі, не завжди маючи досвід спілкування в мережі, щонайменше, стривожені доступом своїх чад до цієї «темної та страшної мережі». Ніхто не заперечуватиме, що тепер Інтернет відіграє важливу роль у житті людей. Просто вражає, скільки часу у нас забирає Інтернет.

18:18 27.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено