A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Опорний заклад Великобудський ліцей Острицької сільської ради Чернівецького району Чернівецької області

Дата: від до Скинути

Найщиріші вітання нашим Захисникам!

Найщиріші вітання нашим Захисникам! Ні, ви не просто хлопці-вояки, Що захищають землю нашу гідно, Для нас ви стали рідними усі, Героями, і це є очевидно! Ви приклад мужності,звитяги,боротьби Із клятим ворогом який ввірвався підло, Надію,віру в перемогу несете, Ви наші воїни добра і світла! Ми Бога просимо щоб всі живі були І Янголи крильми оберігали, Щоб Матір Божа сили вам дала Прогнати ворога,щоб кулі обминали. І всіх, хто вас чекає кожний день, Змогли нарешті міцно обійняти, Щоб мир настав і щастя розцвіло У кожній українській хаті. Низькій уклін вам, хлопці дорогі, Таких як ви, ніде не відшукати, Ви гордість нації, безстрашні вояки, Надійний щит, якого не зламати! Слава ЗСУ!

13:10 14.10.2022

Вітання з днем вчителя!

Дорогі вчителі! Прийміть найщиріші вітання з Днем ВЧИТЕЛЯ! Бажаємо Вам усім здоров’я, витримки, мудрості та сил у такий непростий час. Учитель - це не лише професія, це покликання і щоденний подвиг! Бажаємо миру, здоров’я, Перемог професійних, Перемог особистих і найголовнішої нашої Перемоги- МИРУ! Нехай Ваша праця завжди цінується, нехай Ваші старання та надії неодмінно будуть виправдані, а у Вашому житті завжди панує чарівний світ добра та щастя! Все інше МИ побудуємо, відбудуємо, відновимо, реалізуємо, наповнимо цінностями, любов’ю і теплом! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!  

21:16 30.09.2022

21 вересня - Міжнародний день миру

Хай буде мир над Україною! Тримаю світ в своїх долонях, Благаю Бога і молю: "Ти поверни нам Мир у душі! Країна вся повна жалю". Ми разом станемо пліч-о-пліч, Повернем в Україну Мир. Підемо злагоді назустріч, На Мир — в нас є орієнтир.  

20:45 21.09.2022

«Бути здоровим – це модно!»

«Бути здоровим – це модно!» З 12 по 16 вересня в ОЗ Великобудський ліцей був проведений олімпійський тиждень «Бути здоровим – це модно!», присвячений Дню фізичної культури та спорту. Учні впродовж тижня змагалися у спритності та витривалості, отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи. В рамках Олімпійського тижня в нашій школі були проведені Олімпійські уроки на тему «Швидше! Вище! Сильніше!». У класних колективах 1-11-их класів були проведені години спілкування: «Здоровим бути – зі спортом дружити»; «Спорт – сила, краса, здоров’я»; «Історія Олімпійських ігор»); Протягом тижня шкільна медсестра проводила бесіди з учнями початкових класів - «Культура харчування»

20:34 19.09.2022

Всенародний День Батька

Всенародний День Батька Всенародний День батька, який припадає на третю неділю вересня, - це незвичайне свято. Воно зіткане з добра і щирості, ніжності та зворушливості.

09:01 18.09.2022

9 вересня - Міжнародний день краси

9 вересня - Міжнародний день краси Краса врятує світ. Так говорять уже багато років. Намагаючись звеличити красу життя, люди не тільки почали писати вірші і музику, а й придумали спеціальне свято — Міжнародний день краси. Його відзначають 9 вересня.

08:48 09.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено